• Borsato

Afscheid nemen bestaat wél: Marco Borsato en Leontine gaan scheiden

Door Redactie
Afscheid nemen bestaat wél: Marco Borsato en Leontine gaan scheiden

Shocking showbizznieuws: Marco Borsato en zijn Leontine gaan uit elkaar. De breuk is bevestigd door het management van Marco aan RTL Boulevard.

De twee waren sinds 1998 met elkaar getrouwd. Ze hebben samen drie kinderen: Luca (21), Senna (18) en Jada (17).

Huwelijkscrisis

Borsato wordt weer Ruiters dus. Vorige week bracht Story al het bericht naar buiten dat Leontine het leven van een gescheiden vrouw leeft. De geruchten gingen al langer dat het huwelijk van de twee niet meer de redden was. 

Dromen zijn bedrog

Met name het opgebiechte slippertje dat Marco de lakens deelde met pianiste Iris Hond zorgde voor een hoop gerommel in het huwelijk van Leontine en Marco. Toch leek het erop dat zij hem de misstap vergeven had. De zanger sprak er in een interview openhartig over. In januari werd bekend dat Marco met een burn-out thuis zit. 

Rust en privacy

Marco heeft inmiddels gereageerd op de breuk via social media. 'Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.'

Beeld: BrunoPress | ANP
Afscheid nemen bestaat wél: Marco Borsato en Leontine gaan scheiden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.