• Showbizz

Afgekickte Frits Wester keert terug bij RTL Nieuws

Door Redactie
Afgekickte Frits Wester keert terug bij RTL Nieuws

Frits Wester keert na een rustperiode terug bij RTL Nieuws. De parlementair verslaggever, die toegaf een alcoholprobleem te hebben, heeft aan zijn herstel gewerkt en heeft zin om weer te beginnen. 

Vanaf morgen is Frits weer te zien op de zender. 'Ik heb heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden,' laat hij weten. 

Drankgebruik

In politiek Den Haag was het bovengemiddelde drankgebruik van parlementair verslaggever Frits Wester (57) een publiek geheim. Toen Frits op zondagavond 8 september in kennelijk beschonken toestand (hij sprak zelf van een verdwaasd gevoel na een diepe slaap) vanuit Italië verslag deed van een actuele politieke kwestie, barstte er een mediastorm los. Eerst ontkende hij een probleem te hebben, maar later gaf hij toch toe. In september stopte hij daarom tijdelijk bij RTL.

Afkickkliniek

Daarna vertrok hij wekenlang naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Die tijd heeft hem goed gedaan. Frits is sindsdien 13 kilo afgevallen en heeft daardoor een nieuwe garderobe moeten aanschaffen.

Beeld: Peter Smulders 

Afgekickte Frits Wester keert terug bij RTL Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.