Advocaat: 'Lilly en zoon dreigen dakloos te worden'

Door Redactie
Advocaat: 'Lilly en zoon dreigen dakloos te worden'

Nu Lilly Becker van haar man Boris gaat scheiden, wil ze graag ook een plekje voor zichzelf. Alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Het geld is namelijk op.

Volgens de Duitse krant Bild zouden Lilly en haar zoon Amadeus eerst al in augustus een nieuw huurhuis kunnen betrekken, maar niks blijkt nu minder waar. De huur zou vooruit betaald moeten worden en dat is niet gebeurd. En dat is de mede de schuld van haar (ex-)man Boris. Haar advocaat waarschuwt: 'Als Boris financieel niet over de brug komt, dan dreigen Amadeus en Lilly dakloos te worden.'

Lenen

De enige mogelijkheid is dan om geld te lenen van vrienden, zodat ze in ieder geval een dak boven haar hoofd heeft. Daarnaast mag Boris zijn ex ook niet meer lastigvallen of bedreigen. Dit laten zijn raadslieden weten. Boris ontkent deze beschuldigingen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Advocaat: 'Lilly en zoon dreigen dakloos te worden'

Bron: Show | Beeld: ANP