Actrice ongewenst zwanger: Rapper dwong Imanuelle Grives tot seks

Door Redactie
Actrice ongewenst zwanger: Rapper dwong Imanuelle Grives tot seks

Het leven van Imanuelle Grives veranderde vorig jaar zomer in een nachtmerrie. Maar haar gevangenisstraf voor het handelen in drugs is slechts het topje van de ijsberg.

Actrice Imanuelle Grives werd vorig jaar zomer op het Belgische festival Tomorrowland gearresteerd wegens het in bezit hebben van een flinke hoeveelheid xtc-pillen en cocaïne. Op haar logeeradres werden nog meer drugs aangetroffen. Twee maanden zat ze in voorarrest in de beruchte en als middeleeuws omschreven gevangenis van Antwerpen. Een rechtszaak volgde en in november 2019 werd Imanuelle veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk, en een geldboete van 2000 euro.

Seksueel misbruik

Het feit dat Imanuelles ouders hun dochter niet vrijlieten om tot bloei te kunnen komen, had ook invloed op haar seksuele ontwikkeling. ‘Experimenteren zat er niet in. Ik mocht niets,’ vertelt de 35-jarige Imanuelle in haar boek. Volgens de opvattingen van haar ouders moest Imanuelle haar maagdelijkheid behouden. Dat mislukte op dramatische wijze. ‘Er was een gast, ook uit Rotterdam-Zuid, een rapper die op weg leek beroemd te worden,’ vertelt Imanuelle. ‘We begonnen te experimenteren. Maar op een gegeven moment werd hij steeds dwingender, en manipulatief, en ook wel lichtelijk agressief.’ Uiteindelijk dwong de jongen Imanuelle tot kortstondige seks.

Door: Nick Dijkman | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.