• Liefde

Actrice Kimberley Klaver is weer verliefd

Door Redactie
Actrice Kimberley Klaver is weer verliefd

Kimberley Klaver is weer verliefd. De actrice vertelt, twee weken na het bekendmaken van haar scheiding van Bas Schothorst, dat ze een nieuwe man heeft ontmoet.

Door: Nu.nl

'Ja, ik kan niet ontkennen dat ik verliefd ben op Michel. We kennen elkaar al zo’n vijftien jaar en Michel is altijd een heel gezellige en fijne vriend geweest, maar op een gegeven moment is er een vonk overgesprongen, waardoor we elkaar anders begonnen te zien', aldus de 32-jarige actrice in gesprek met Weekend.

Snel

Klaver snapt dat het snel lijkt na het bekendmaken van de scheiding, maar zegt dat het proces van het uit elkaar gaan al veel langer liep. 'Doordat ik Michel al zo’n lange tijd ken, voelt het voor mij ook niet snel. Het voelt als het juiste moment voor de juiste steun, positiviteit én liefde.' Klaver (Verliefd op Ibiza) was negen jaar samen met Schothorst en trouwde in 2014 met hem. Op 10 juli maakten ze bekend te gaan scheiden.

Beste vriendin

Wat wel opvallend is, is dat haar nieuwe vlam de ex is van haar beste vriendin. Dit ontdekt RTL Boulevard. Hij heeft samen met vlogster Anna Liss drie kinderen. De relatie liep deze zomer stuk. Daarmee lijkt de vriendschap ook over en uit tussen Kimberly en Anna, want beide dames volgen elkaar niet meer op Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Actrice Kimberley Klaver is weer verliefd

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders