• Liefde

Actrice Fockeline Ouwerkerk moeder geworden van tweede kindje

Door Redactie
Actrice Fockeline Ouwerkerk moeder geworden van tweede kindje

Beschuit met muisjes voor Fockeline Ouwerkerk (38) en haar gezin! De actrice is bevallen van haar tweede kindje, zo maakt ze zojuist bekend met een paar prachtige foto's op Instagram.

Fockeline Ouwerkerk bevallen

Fockeline maakt wereldkundig afgelopen donderdag de trotse moeder te zijn geworden van een gezonde dochter. 'Vicky Inge Marcella, ze is er… geboren op 23-04-2020', schrijft ze bij de foto's van het meisje. 'Ik knuffel het liefst de hele dag met jou… zo fijn dat je er bent!'

Felicitaties

Volgers van Fockeline feliciteren het gezin massaal. 'Gefeliciteerd met de geboorte van jullie knappe dochter en zusje', luidt een van de vele reacties. Een ander vult aan: 'Wat een toetie! Gefeliciteerd, lieve Fockeline.'

De tekst gaat verder onder de foto.

Pittige start

In december maakte Fockeline bekend in verwachting te zijn van haar tweede spruit. 'Ik heb de ergste fase overleefd. Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed', liet ze toen aan BuzzE weten.

Gezinsleven

Fockeline kreeg haar eerste kind, Joe, in september 2018. Ze heeft al jaren een relatie met grafisch ontwerper Joeri Wetters.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Actrice Fockeline Ouwerkerk moeder geworden van tweede kindje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.