• Showbizz

Acteurskoppel Anna en Benja samen in vampierenserie

Door Redactie
Anna en Benja

Naast liefdespartners zijn Anna Drijver en Benja Bruijning ook gewoon collega's. Het acteurskoppel is de komende tijd in maar liefst twee series te zien: vanaf 10 mei in Videoland-reeks Nieuwe Buren en vanaf september in de nieuwe Britse vampierenserie Heirs of the Night.

De opnames van beide series zijn inmiddels achter de rug en het stel moest er speciaal de grenzen voor oversteken. Voor Nieuwe Buren reisden ze af naar het Italiaanse Sardinië en voor Heirs of the Night naar Letland, Kroatië en Noorwegen. "Van Heirs of the Night zijn zelfs al twee seizoenen opgenomen”, zegt Anna tegen AD. 

Vampieren

De nieuwe AVROTROS-dramaserie gaat over vampieren en speelt zich af in Europa aan het eind van de negetiende eeuw. De serie is bedoeld voor kijkers van tien jaar en ouder en in het verhaal nemen jonge vampieren het op tegen Dracula. En als we Benja mogen geloven, heeft hij een hele leuke rol. "Ik speel de bad guy, erg leuk”, aldus Benja.

Cast

Monic Hendrickx en Sallie Harmsen maken ook deel uit van het Nederlandse deel van de cast. Verder spelen er acteurs mee uit acht verschillende landen. De regie is in handen van Diederik van Rooijen, bekend van Penoza. 

Acteurskoppel Anna en Benja samen in vampierenserie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders