• Liefde

Acteur Robert de Hoog wordt vader: 'Wat doe je het fantastisch'

Door Redactie
Acteur Robert de Hoog wordt vader: 'Wat doe je het fantastisch'

Op een roze wolk, maar beschuit met blauwe muisjes: acteur Robert de Hoog en zijn vriendin Sophie Dros verwachten hun eerste kindje.

Dat maakte de Mocro Maffia-acteur dinsdag bekend op Instagram.

Kotsen tussen de auto's

De 32-jarige Robert is ongelofelijk trots op zijn zwangere vriendin. 'Het is bijzonder om te zien hoe sterk je bent en hoeveel je aankan, want zwanger zijn is niet alleen een roze wolk. Het is kotsen tussen auto’s, wekenlang niets meer kunnen eten behalve cup-a-soup en druiven, een lichaam dat zo snel verandert dat je continu doodmoe bent, maar wat doe je het fantastisch goed', schrijft de acteur bij een paar foto's van Sophie.

Verdediger bij Ajax

Het stel verwacht een jongetje. Volgens Sophie heeft Robert nu al grootse verwachtingen van hun zoon. 'Robert weet zeker dat hij centraal verdediger bij Ajax gaat worden', schrijft ze op Instagram. 'Ik heb het zelf vooral druk gehad met kotsen.'

Seizoen 3

Robert de Hoog schittert op dit moment in de serie Mocro Maffia. Het derde seizoen is vanaf 29 januari te zien op Videoland. Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Cast

De serie, waarvan het eerste deel in 2018 verscheen, is ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer. Onder anderen Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Bilal Wahib en Robert de Hoog waren in de eerste twee seizoenen te zien.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.