Acteur enorm teleurgesteld: showbizzcollega’s laten Ferry Doedens in de steek

Door Redactie
Acteur enorm teleurgesteld: showbizzcollega’s laten Ferry Doedens in de steek

Ferry Doedens was enorm nerveus toen zijn theatershow Only Ferry vorige week in première ging. Voor het eerst vertelde de acteur over alle ellende die hij de afgelopen jaren heeft doorstaan. Niet eerder stelde hij zich zo kwetsbaar op. Maar waarom lieten tal van showbizzcollega’s, die hij had uitgenodigd om dit voor hem zo belangrijke moment bij te wonen, hem barsten?

De acteur, die in de zomer van 2020 werd ontslagen, heeft in de afgelopen periode meermaals laten weten dat hij openstaat voor een comeback in de soap. Destijds werd hij ontslagen omdat hij tot twee keer toe openlijk lak had aan de bestaande coronamaatregelen. ‘Als ze me bellen, ga ik zeker praten,’ vertelde Ferry onlangs aan Story.

Bekoelde relatie

De makers lieten weten dat ze voorlopig geen plannen hebben om zijn rol weer nieuw leven in te blazen, maar dat ze ook niets uitsluiten. Het lijkt erop dat dat laatste meer voor de buitenwereld is gezegd. Want de band tussen Ferry, die meer dan dertien jaar op de set van GTST heef gestaan, en de makers van de serie lijkt behoorlijk bekoeld. Het is meer regel dan uitzondering dat wanneer een van de (ex)-castleden een première heeft, tal van collega’s komen kijken.

Succes wensen

Bij Ferry gebeurde dat in het verleden meer dan eens. Toen hij hoofdrollen speelde in grote musicals als Wicked, Grease, The Bodyguard en Stil in mij kwamen veel van zijn collega’s naar de première om hem succes te wensen. Dat was ook vorige week de verwachting toen Ferry met zijn allereerste solovoorstelling Only Ferry in het Amsterdamse theater De Meervaart in première ging. Tot Ferry’s grote teleurstelling gebeurde dat echter niet...

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.