• Samantha de Jong

Account Samantha de Jong gehackt: 'Wanneer houdt het op'

Door Redactie
Account Samantha de Jong gehackt: 'Wanneer houdt het op'

Het zit Samantha de Jong (31) niet mee de laatste tijd. De relatie met Gerrit is voorbij, haar kindje blijkt een andere vader te hebben en tot overmaat van ramp werd haar Instagramaccount óók nog eens gehackt.

Samantha bijt van zich af op Instagram. 'Bah, echt wat een zielige mensen om mijn account te hacken en iets te plaatsen wat heel erg privé was.' Ze vraagt zich af: 'Wanneer houd het op?'

Te walgelijk voor woorden

'Barbie' sluit af: 'Bij deze hoop ik dat degene die mij dit geflikt heeft zijn zin heeft. Te walgelijk voor woorden.'

Op zijn kop

Samantha's leven staat sinds een paar weken op zijn kop na de breuk met Gerrit. De blondine beweert dat haar ex-verloofde losse handjes heeft. Ze zou zijn geholpen door ene Kuwas. Gerrit beweert echter dat Samantha met verkeerde mensen omgaat en is teruggevallen in oud gedrag.

Knokken en doorgaan

De voormalig realityster blijft ondanks alle perikelen actief op sociale media. Dinsdag deelde ze een selfie, met een veelzeggende boodschap. 'Vallen en opstaan knokken en DOORGAAN,' schreef ze erbij. Het is duidelijk dat Samantha door een moeilijke periode gaat, maar laat zich daardoor niet uit het veld slaan. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.