• Showbizz

Abbey Hoes schrikt van haat na winnen titel mooiste vrouw

Door Redactie
Abbey Hoes schrikt van haat na winnen titel mooiste vrouw

Abbey Hoes wordt sinds ze begin deze maand werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland online lastiggevallen met talloze kwetsende berichtjes. 'Ik heb nog nooit zo'n stroom haat en nare berichten over me heen gehad', zegt de actrice op Instagram.

De 28-jarige Hoes wilde eigenlijk haar mond houden 'en het allemaal negeren, maar dat zou niet goed voelen'. 'Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen! Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, 'ik zou mijn hond er nog vanaf trekken'..... Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube-filmpje ook gewoon een mens zit', zo schrijft ze.

'Wees lief voor jezelf en voor elkaar'

Hoes ligt er naar eigen zeggen niet wakker van maar vindt het wel vervelend. 'Leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht..... Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet.'

Mooiste vrouw

Mannenplatform FHM riep Hoes uit tot mooiste vrouw. De actrice staat bovenaan in de jaarlijks samengestelde FHM500.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.