Aantal BN'ers verwijdert posts #ikdoenietmeermee

Door Redactie
Aantal BN'ers verwijdert posts #ikdoenietmeermee

Na de vele ophef die er ontstond door de hashtag #ikdoenietmeermee, lijken steeds meer BN'ers langzaam terug te krabbelen. Onder meer Bizzy en Yes R verwijderden dan ook de video van hun Instagram.

Ruim een miljoen kijkers zagen al hoe Famke Louise haar uitspraken op social media iets nuanceerde in Jinek. Zo zei de vlogster onder meer dat ze niet haar volgers wilde oproepen de regels aan de laars te lappen, maar wil ze dat het kabinet meer medeleven toont naar jongeren en mensen die zich zorgen maken. 

Tim Douwsma

Ook Tim Douwsma, een van de BN’ers die maandagavond opriep om de coronaregels van de overheid niet meer te volgen, staat niet achter het gedachtengoed van Willem Engel, de man die de actie #Ikdoenietmeermee initieerde. Dat stelde de Friese acteur en presentator dinsdagavond in het programma OP1. 'Ik heb meegedaan aan de actie vanuit mijn eigen standpun. Ik ben een bezorgde vader die kritische vragen heeft over het beleid.' Eerder op de dag stelde de Friese artiest al dat de hashtag ongelukkig gekozen was. 'Daar sta ik ook niet meer achter.'

Verwijderen

En die trend blijkt zich voort te zetten: ook andere BN'ers nemen namelijk afstand van de hashtag. Zo verwijderden onder andere Bizzey, Yes-R, dj Dyna en dj Chuckie de video van hun account.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.