• Bas & Aad van Toor

Aad van Toor (75) geopereerd aan huidkanker

Door Redactie
Aad van Toor (75) geopereerd aan huidkanker

Bij acrobaat Aad van Toor (75) is onlangs huidkanker geconstateerd. Aan Weekend vertelt hij dat hij in het ziekenhuis in Rotterdam is behandeld.

'Ik ontdekte per toeval een plekje op mijn hoofd dat daar volgens mij niet hoorde. Ik had er in ieder geval meteen een raar gevoel over', vertelt de in Spanje woonachtige artiest, bekend van het duo Bassie en Adriaan. Hij moest terug naar Nederland om zich door zijn artsen in Nederland te laten behandelen.

Meegevallen

'Inmiddels ben ik in het ziekenhuis in Rotterdam geweest en hebben mijn doktoren alles weg­gehaald. Gelukkig is het achteraf allemaal heel erg meegevallen, want inmiddels weet ik dat het veel erger had kunnen zijn. De plek op mijn hoofd waar de kanker zat, is helemaal weggesneden en de wond is genezen. Ik heb wel een litteken van zo’n zes tot acht centimeter, maar dat interesseert me niet. Je moet echt goed kijken om te weten dat ik daar ben geopereerd. Bovendien draag ik tegenwoordig petjes als ik naar buiten ga. Ik mag heel blij zijn dat ik er zo gemakkelijk van af ben gekomen tot nu toe.'

Gezondheidsproblemen

Zijn 82-jarige broer Bas van Toor maakte in mei bekend te stoppen als clown Bassie vanwege gezondheidsproblemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Aad van Toor (75) geopereerd aan huidkanker

Bron: ANP | Beeld: Koen van Weel (ANP)