5 BN'ers die een tatoeage voor hun partner lieten zetten

Door Redactie
5 BN'ers die een tatoeage voor hun partner lieten zetten

Het is niet zomaar inkt op je lichaam, de naam van je geliefde. Jorik, die een tijdje geleden de naam van zijn vriendin liet tatoeëren, is niet de enige die een tatoeage voor zijn partner liet zetten.

1. André HazesMonique Westenberg is de enige voor André. Hij is zo zeker van zijn liefde voor haar dat hij 'Monique' in zijn nek liet tatoeëren. 

2. Arie BoomsmaArie verwacht samen met zijn vrouw Romy een tweede kindje. Zijn liefde voor Romy werd niet alleen bekroond met een kind, maar ook met een matchende tatoeage. Geen naam, wel een Franse lelie...

3. Danny de MunkZijn gezin is zijn alles, dus liet Danny de Munk hen vereeuwigen op zijn arm. De J staat voor zijn vrouw Jenny, B voor Bo en D voor Davy. 

4. Yolanthe Sneijder-CabauYolanthe heeft inmiddels meerdere tatoeages op haar lichaam laten plaatsen, waaronder een vertaalde versie van 'ik dank God voor Wesley' er één is. Een romantisch verjaardagscadeau dat Yolanthe aan Wes gaf tijdens het begin van hun relatie.

5. Isa HoesVijf jaar nadat haar geliefde Antonie overleed heeft Isa Hoes de knoop doorgehakt: ze wilde een permanente herinnering van haar overleden man op haar lichaam. Het werd een bijzondere tatoeage.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

5 BN'ers die een tatoeage voor hun partner lieten zetten

Beeld: Peter Smulders