22-jarige verdachte aangehouden in overval-zaak Fred van Leer

Door Redactie
22-jarige verdachte aangehouden in overval-zaak Fred van Leer

Vorige maand kreeg Fred van Leer de schrik van zijn leven. Twee mannen probeerden hem te overvallen in zijn huis in Rotterdam. Een van de twee vermoedelijke daders is opgepakt in Amsterdam. Het gaat om een 22-jarige verdachte.

De man wordt verdacht van poging tot overval. Hij deed zich, samen met een tweede man, voor als pakketbezorgers van PostNL. Daarbij werd Fred met een vuurwapen bedreigd. Agenten vonden later het vuurwapen dat de mannen bij zich hadden, net als een petje en een gestolen scooter. De tweede verdachte is nog niet aangehouden.

Woningoverval

Fred werd half november in zijn huis in Rotterdam overvallen. De stylist wist de twee overvallers zelf weg te jagen, door ze naar eigen zeggen van de trap te schoppen. Omdat hij zelf ook viel liep hij een gekneusde rib op. De stylist gaf in een Instagram-post aan extra beveiliging te hebben geregeld. Deze beveiliging komt niet van de politie, laat de woordvoerder weten.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.