Zo zag jonkheer Claus-Casimir er vroeger uit!

Claus-Casimir (19) is geboren op 21 maart in 2004 en daarom blikken we vandaag terug op deze feestelijke dag. Inmiddels is deze jonkheer alweer uitgegroeid tot een jonge man, maar hoe zag hij er vroeger uit? Story heeft het voor u uitgezocht!

Claus-Casimir
© EM-press

Claus-Casimir van Oranje-Nassau van Amsberg, is het tweede kind van prins Constantijn en prinses Laurentien. Hij is opgegroeid met zijn zus Eloise van Oranje en zusje Leonore van Oranje. In de familie Oranje is Claus vrij speciaal. Zo is hij namelijk de enige kleinzoon van prinses Beatrix. Omdat deze jonkheer bij de familie van Oranje hoort stond hij vroeger al in de schijnwerpers. Daar zijn wat leuke kiekjes van opgedoken en Story heeft dat voor u op een rijtje gezet.

Kostschool

In het ziekenhuis in Den Haag werd Claus-Casimir op 21 maart geboren, een dag nadat overgrootmoeder prinses Juliana overleed. Tot tot elfde levensjaar zat hij op school in Brussel, waar vader prins Constantijn werkte. Daarna zat hij tot zijn zestiende op school in Den Haag. In 2020 nam Claus een hele andere afslag dan zijn zusjes en nichtjes. Zo ging hij naar de kostschool Gordonstoun in Schotland, waar eerder prins Charles met zijn twee broers naartoe ging. Vorig jaar verhuisde de jonkheer naar Parijs om daar een management opleiding te volgen.

Claus-Casimir vroeger

Claus baby
© Edwin Smulders

Prins Constantijn en Prinses Laurentien op een boot samen met baby Claus, 2004.

Claus Peuter
© Edwin Smulders

Claus-Casimir met zijn grote Zus Eloise en baby Leonore, bij de doop van Leonore (2006). 

Claus Kleuter
© Edwin Smulders

Claus-Casimir tijdens de fotosessie van de Koninklijke familie in Lech, 2008.

Meerdere projecten

Naast zijn grote zus Eloise, die gravinfluencer wordt genoemd, zit Claus-Casimir ook niet stil. Zo heeft hij meerdere projecten waar hij mee bezig is. Zo heeft hij twee sneaker-bedrijven, een besloten vennootschap en een eigen social media marketing bureau. Het ondernemen zit dus wel in de familie. 

Bron: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!