• Royals
  • Liefde

Zó ontkent prins Laurent scheidingsgeruchten

Door Redactie
Zó ontkent prins Laurent scheidingsgeruchten

Al lange tijd doen geruchten de ronde dat het in het huwelijk van prins Laurent (58) en prinses Claire (48) flink rommelt. Het feit dat ze maar zelden samen worden gezien en Claire zelfs op veel officiële koninklijke gelegenheden ontbreekt, zou een teken aan de wand zijn. 

Vorig jaar ontkende Laurent al dat er iets aan de hand was, toen het gerucht ging dat Claire niet meer bij Laurent in Tervuren woonde. Ze zou met de kinderen Louise (18) en tweeling Aymeric en Nicolas (16) naar haar ouders in Chaumont-Gistoux zijn vertrokken. ‘Ik kan er niets over zeggen, want er is niets te zeggen,’ liet de prins weten aan het Franstalige televisiestation 7Sur7. ‘We wonen niet op andere plaatsen, dat is niet waar. Ik weet niet waar dat allemaal vandaan komt, en het interesseert me ook niet.’ Op de vraag waarom Claire zo vaak schitterde door afwezigheid, antwoordde Laurent tegen Het Nieuwsblad: ‘Mijn vrouw is intelligent, en ze begint het kotsbeu te worden hoe zij in sommige sferen hier in België wordt behandeld. Dit is haar manier om te zeggen dat ze niet akkoord gaat. En ze heeft gelijk.’

Symposium

Vorige week zette Laurent zijn woorden kracht bij toen Claire en hij aanwezig waren op het #NeverAlone Symposium in de senaat. Het stel, dat hand in hand binnenkwam, toonde zich liefdevoller dan ooit! Twijfels of Laurent en Claire hun twintigjarig huwelijk, volgend jaar op 12 april, wel zullen halen, zijn weer even uit de wereld geholpen. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.