• Oranjes

Zo gewoon gebleven: prinses Amalia droeg gisteren gewoon een Zara jas

Door Redactie
Zo gewoon gebleven: prinses Amalia droeg gisteren gewoon een Zara jas

Alle ogen waren gisteren gericht op het koningspaar en hun drie prachtige dochters. En ook naar de outfits was menigeen nieuwsgierig, want wat zou het gezin aantrekken voor de grote verjaardag van Willem-Alexander? Amalia sprong er in ieder geval tussenuit: ze droeg 'gewoon' een mantel van een heel bekend kledingketen, Zara.

Lees ook: Zo ziet Willem-Alexander eruit als hipster

Groot fan

Het is geen geheim dat onze koningin een liefhebber is van de betaalbare kleding van Zara en het siert haar dan ook dat ze een item van de keten hebben gekozen voor deze belangrijke dag. Terwijl Ariane een cape van modehuis Natan recyclede van een paar jaar geleden, droeg Amalia dus een gele mantel van Zara die nog geen €100 kostte. En het staat haar prachtig! Zo zie je maar weer dat de kleding van de prinsesjes heus niet duur hoeft te zijn om er mooi uit te zien. Sterker nog, Alexia droeg vorig jaar óók een Zara kledingstuk tijdens Koningsdag. Herinner je je het witte kanten jurkje nog?

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP | Bron: De Telegraaf