Zó beëindigde Meghan Markle haar vorige relatie

Door Redactie
Zó beëindigde Meghan Markle haar vorige relatie

Dat Meghan gescheiden is, is geen geheim: ze was jaren samen met producer Trevor Engelson met wie ze van 2011 tot 2013 ook getrouwd was. In 'Meghan, A Hollywood Princess' beschrijft prinses Diana-biograaf Andrew Morton hoe die relatie aan- én uitging.

Meghan en Trevorl zouden elkaar in een bar hebben leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd toen ze haar rol in 'Suits' kreeg en trouwden toen ze net bekend begon te worden. 

Meer kansen

Na het huwelijk kreeg Meghan door haar bekendheid steeds meer kansen en leek steeds minder geïnteresseerd in een toekomst van huisje-boompje-beestje. Meghan was het grootste deel van haar tijd in Toronto voor de opnamens van 'Suits' en Trevor in L.A. 

Berekenend

'Ze is berekenend, heel berekenend in de manier waarop ze met mensen en relaties omgaat,' zegt Ninaki Priddy die met Meghan opgroeide, een goede vriendin was en zelfs bruidsmeisje was op Meghans eerste huwelijk. 'Ze is zeer strategisch en als ze eenmaal besluit dat je geen deel van haar leven uitmaakt, kan ze heel kil zijn. Wat Trevor betreft was het: uit het oog, uit het hart.'

Zó beëindigde Meghan Markle haar vorige relatie

Voor Trevor kwam de door Meghan aangevraagde scheiding volledig uit de lucht vallen, Morton omschrijft het alsof Engelson 'die zijn vrouw op handen droeg, zich steeds meer een blok aan Markles been voelde.' De relatie eindigde zo abrupt dat ze haar verlovingsring en trouwring aangetekend per post terugstuurde. Bij Trevor hoeft dan ook niemand aan te kloppen voor een aardig woordje over zijn ex: 'Hij kan zijn woede amper inhouden als haar naam valt'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Zó beëindigde Meghan Markle haar vorige relatie

Beeld: Getty Images & ANP | Bron: Beau Monde