• Oranjes

Zien: Foto van Máxima en Willem-Alexander als jong stel

Zien: Foto van Máxima en Willem-Alexander als jong stel

In 1999 ontmoette koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar in Sevilla. De relatie was eerst een geheim, maar toch doken de eerste foto's van het stel in 2001 op. 

Op een van de eerste foto's samen was Máxima ongeveer 29 jaar oud en Alexander een paar jaartjes ouder: 33 jaar. Het koningskoppel scheelt namelijk vier jaar met elkaar. De foto van de kersverse tortelduifjes komt uit 2001.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Máxima Alexander

Houterige Willem-Alexander

Terug naar Sevilla, 1999. Dit is the place to be waar Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander elkaar hebben ontmoet. Toen nog: Prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta. Ze zouden zijn gekoppeld door wederzijdse vriendin Cynthia Kaufmann. Later in het weekend spraken Máx en Alex pas met elkaar. Waarna de prins al zijn charmes in de strijd heeft gegooid. Ze dansten samen en Máxima maakte grapjes over de houterige Willem-Alexander. Eind goed, al goed.

Máxima was al bezet

Wist je trouwens dat Máxima eigenlijk al een liefje had? Ze woonde nét samen met Amerikaan Dieter Zimmerman. Maar echt gelukkig was Máx niet. Máxima en Dieter maakten veel ruzie. Toen Dieter eenmaal hoorde dan Máxima voor de charmes van onze Nederlandsche kroonprins viel, waren de rapen gaar. Volgens verschillende bronnen pakte hij zijn koffers en vertrok. Hij beweerde dat Máxima hem had bedrogen.

Bron: Absolute Facts | Beeld: GettyImages

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.