• Oranjes

Zien: de kerstkaart van Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes

Door Redactie
Zien: de kerstkaart van Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes

De feestdagen zijn aangebroken, óók voor de koninklijke familie. Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes willen iedereen fijne dagen wensen en doen dit met een mooie kerstkaart.

De kerstkaart is dit jaar een foto van het hele gezin. 'Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2020,' schrijven de Oranjes erbij. Het kiekje is gemaakt tijdens een bijzonder tripje dat dit jaar plaatsvond. Het gezin was op 10 mei in Sevilla, om de eerste ontmoeting van Willem-Alexander en Máxima te vieren. In die Spaanse stad zagen ze elkaar twintig jaar geleden voor het eerst. Ze namen hun drie dochters mee om de viering compleet te maken.

Tekst gaat verder onder de foto

Kerstboom

Op het voorplein van hun Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, waar het koninklijke gezin woont, staat sinds dit weekend een kerstboom van maar liefst negen meter hoog. Het Koninklijk Huis plaatste op Instagram een video waarin het optuigen van de grote boom te zien is. 'De Nordmann is verlicht met duizenden ledlampjes,' staat erbij geschreven.

Beeld: Peter Smulders 

Zien: de kerstkaart van Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.