• Royals
  • Liefde
  • Britse Royals

Worden dit de peetouders van kindje Meghan en Harry?

Door Redactie
Worden dit de peetouders van kindje Meghan en Harry?

De geruchtenmolen draait volle toeren. Zo wordt er gespeculeerd over de naam van het kindje, krijgen Meghan en Harry volgens de laatste roddels zelfs een tweeling en nu zouden dus de peetouders bekend zijn. 

Er zijn twee wereldberoemde sterren die een grote kans maken om deze eer te krijgen. En dat zijn niemand minder dan... George en Amal Clooney! Het stel was ook al aanwezig op de bruiloft van de hertog en hertogin en zowel Meghan als Harry zouden het zeer goed met de Clooneys kunnen vinden.

Hechte band

De Britse media zijn er dan ook heilig van overtuigd dat George en Amal een grote kans maken. Tijdens een tripje naar Italië hebben de royals zelfs ook de tweeling Ella en Alexander mogen ontmoeten. De relatie wordt dus steeds sterker, dus het zou niet gek zijn als zij deze rol zouden mogen vervullen. Een bron versterkt deze geruchten door te melden: 'Amal en Meghan hebben al jarenlang een hechte band, en daardoor zijn ook George en prins Harry beste maatjes geworden.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Worden dit de peetouders van kindje Meghan en Harry?

Bron: Libelle | Beeld: ANP