• Britse Royals

William en Kate vieren kerst op nieuwe school George, Charlotte en Louis

William en Catherine

Prins William en prinses Catherine hebben een kerstevenement bijgewoond op de school van hun drie kinderen. Volgens The Sunday Times was het echtpaar zaterdag aanwezig bij de jaarlijkse inzamelingsactie die rond de feestdagen wordt gehouden.

De prins en prinses kwamen volgens de krant in de nacht van vrijdag op zaterdag terug vanuit de Verenigde Staten. In de ochtend reisden ze samen met hun kinderen George, Charlotte en Louis naar de Lambrook School in Windsor. Verdere details over de inzamelingsactie worden niet gegeven. William en Catherine waren drie dagen in de VS. De belangrijkste reden voor hun bezoek was de uitreiking van de door de prins bedachte Earthshot Prize op vrijdag.

Nieuwe school

De kinderen van prins William en zijn vrouw Catherine zijn in september op een nieuwe school gestart. De Britse prins George (9), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4) gaan vanaf het nieuwe schooljaar alle drie naar de Lambrook School in de buurt van Windsor Castle. In een verklaring stelt Kensington Palace dat William en Catherine de vorige school van George en Charlotte, Thomas's Battersea in Londen, dankbaar zijn voor 'de gelukkige start' van de opleiding van de kinderen. Ook zijn ze blij een school te hebben gevonden die 'dezelfde waarden en ethos' deelt als Thomas. 

Boze ouders

Het was een hele gebeurtenis, de kinderen van William en Kate zouden naar een nieuwe basisschool gaan. Uiteindelijk was het allemaal geregeld en de kids konden aan hun nieuwe avontuur met nieuwe klasgenootjes op een nieuwe school beginnen. Maar nu er opeens een toekomstige koning op de school zit, klinkt er veel geroezemoes op het schoolplein. En dat geroezemoes blijkt geen positief geluid te zijn. Er zouden namelijk een hoop boze ouders zijn op de school

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.