• Royals
  • Liefde

William en Kate feliciteren Elizabeth en Philip met trouwdag (én delen schattige kaart gemaakt door de kinderen)

Door Redactie
William en Kate feliciteren Elizabeth en Philip met trouwdag (én delen schattige kaart gemaakt door de kinderen)

Nu koningin Elizabeth en prins Philip alweer 73 jaar getrouwd zijn, kunnen de felicitaties natuurlijk niet uitblijven. Ook prins William en Kate Middleton delen daarom hun gelukswens op Twitter.

'Wij wensen Hare Majesteit de Koningin en Zijne Koninklijke Hoogheid de hertog van Edinburgh een heel gelukkige huwelijksverjaardag', schrijven William, Catherine, George (7), Charlotte (5) en Louis (2) aan hun grootouders en overgrootouders. Daarbij is een foto geplaatst van de kaart die de kinderen voor hun overgrootouders maakten.

Die kaart was donderdag al even te zien, toen het hof naar aanleiding van de trouwdag een nieuwe foto van het echtpaar deelde. Dat beeld werd eerder deze week gemaakt op Windsor Castle. De 94-jarige Elizabeth en 99-jarige Philip zijn zittend te zien op de bank met een stapel felicitatiekaarten. Philip heeft de kaart van zijn achterkleinkinderen vast.

Broche

Op de foto draagt Elizabeth een broche die veel royaltywatchers bekend voorkomt. Deze droeg ze ook op foto's die in 1947 werden gemaakt tijdens haar huwelijksreis. Later droeg de koningin het sieraad nog enkele keren zoals bij het 60-jarig huwelijksjubileum in 2007.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.