Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes zijn officieel Hagenaars

Door Redactie
Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes zijn officieel Hagenaars

Het koninklijke gezin heeft hun intrek genomen in Huis ten Bosch. Ze hebben niet alleen een nieuw huis, maar ook een nieuwe woonplaats. Gisteren schreven Willem-Alexander en Máxima zich in bij de Gemeente Den Haag, en daarmee is de verhuizing officieel.

Dit weekend namen Willem-Alexander, Máxima en de drie prinsesjes hun intrek in het gerenoveerde Huis ten Bosch. De familie heeft het rustig aan gedaan met de verhuizing, in de afgelopen weken zijn de spullen van het gezin naar hun nieuwe stulpje gebracht. Hoewel het gezin nu in een prachtig paleis woont, vinden ze het ook lastig om villa Eikenhorst in Wassenaar te verlaten. 'Dit is echt ons thuis, we hebben al heimwee van tevoren,' zei Máxima een tijdje geleden over haar oude onderkomen. 

Hagenaars

De koning en koningin hebben zich gisteren ingeschreven bij de Gemeente Den Haag. De burgemeester van de hofstad, Pauline Krikke, heeft ze bijgeschreven in de burgerlijke stand. Nu zijn Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane officieel Hagenaars.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders