• Oranjes

Willem-Alexander en Máxima bedanken hulpverleners na rellen

Willem-Alexander en Máxima bedanken hulpverleners na rellen

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zeggen erg dankbaar te zijn voor de inzet van hulpverleners. Dat laat Het Koninklijk Huis weten op sociale media

'Onze grote dank gaat uit naar alle politiemensen, hulpverleners en medewerkers van gemeenten die zich inzetten voor ons aller veiligheid', schrijft het paar.

Fantastisch werk

'Onder moeilijke omstandigheden doet u fantastisch werk! Wij voelen mee met alle ondernemers en anderen die getroffen zijn door geweld. En wij zijn onder de indruk van alle hartverwarmende acties van mensen om elkaar te helpen. Samen komen wij hier doorheen!'

Rellen

De koning en koningin doelen hiermee op de rellen die de afgelopen dagen zijn uitgebroken onder meer uit onvrede over de coronamaatregelen. Daarbij werden in meerdere steden in Nederland onder andere winkelpanden gesloopt, hulpverleners mishandeld en bekogeld en voertuigen in brand gestoken.

Bron: ANP | Beeld: ANP, Instagram

Willem-Alexander en Máxima bedanken hulpverleners na rellen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.