• Royals
  • Britse Royals

Wat de sterrenbeelden van prins Harry en Meghan Markle over hun relatie zeggen

Door Redactie
Wat de sterrenbeelden van prins Harry en Meghan Markle over hun relatie zeggen

Prins Harry en Meghan Markle kunnen ongetwijfeld niet wachten tot 19 mei. Als ze elkaar het ja-woord hebben gegeven mogen ze elkaar dan echt man en vrouw noemen. Niet alleen dat, Meghan treedt dan ook officieel toe tot het Britse koningshuis. Maar wat voor relatie hebben de twee eigenlijk? Astroloog Linda Joyce vertelt.

Meghan Markle is geboren voor de spotlight

Volgens Linda kan een Leeuw, Meghan's sterrenbeeld, een publiekelijk leven goed verdragen. 'Leeuwen zijn goed om hun sterke kanten te laten zien en de slechte kanten te verhullen. Perfect voor een openbaar leven.' Leeuwen houden er nu eenmaal van om in het middelpunt van de aandacht te staan. En geloof ons, dat staat Meghan zeker als aanstaande van Harry.

Harry en Meghan hebben een goed seksleven

Als je diep in hun sterren duikt (en daar enig verstand van hebt) zouden Harry en Meghan op basis hiervan een 'fabuleus' seksleven hebben, aldus Linda.

Het was liefde op het eerste gezicht

Linda beweert dat de twee op basis van de sterren een goede connectie zouden hebben. Sterker nog, ze hebben elkaar op een punt in het leven ontmoet dat ze beiden klaar waren voor een relatie. De timing klopt bij hen.

Ze krijgen waarschijnlijk snel kinderen

Je hoeft geen astroloog te zijn om te weten dat Harry en Meghan een kinderwens hebben. Volgens Linda beginnen de twee snel aan kinderen, waarschijnlijk tegen het einde van 2019. 'Het zullen sterke, machtige kinderen zijn die een verschil willen maken in de wereld.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Wat de sterrenbeelden van prins Harry en Meghan Markle over hun relatie zeggen

Beeld: ANP | Bron: Cosmopolitan.com