• Oranjes

Waarom woont Prinses Irene zo ver van haar kleinkinderen vandaan?

Door Redactie
Waarom woont Prinses Irene zo ver van haar kleinkinderen vandaan?

Prinses Irene (78) was altijd al het buitenbeentje van de Oranjes. Toen haar roerige privéleven in rustiger vaarwater terechtkwam, vertrok ze naar Zuid-Afrika, waar ze zielsgelukkig werd. Toch keerde ze terug naar Nederland, om haar kleinkinderen meer te zien. Maar waarom verhuisde ze inmiddels alsnóg zo ver van hen vandaan?

Opmerkelijk is namelijk dat vier van Irenes negen kleinkinderen helemaal niet in Nederland wonen! Haar jongste zoon Jaime (de tweelingbroer van prinses Margarita) woont met zijn vrouw Viktória en hun dochters Zita en Gloria in Rome, terwijl Irene’s jongste dochter Carolina met haar dochter Alaïa-Maria en zoon Xavier naar Hongkong verhuisde, samen met haar man Albert Brenninkmeijer, telg van de schatrijke C&A-familie. Alleen oudste zoon Carlos en zijn vrouw Annemarie wonen met hun kinderen Luisa, Cecilia en Carlos in Den Haag, en Margarita en haar man Tjalling ten Cate en hun dochters Julia en Paola in Wassenaar. In dat miljonairsdorp betrok Irene de villa Blanckenduin op landgoed Blankenhoeve, maar dat pand tracht ze sinds acht weken te verhuren voor 9000 euro per maand. 

Lees het hele verhaal in Story editie 23. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Waarom woont Prinses Irene zo ver van haar kleinkinderen vandaan?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP