• Britse Royals

Waarom Meghan Markle vaak voor roze kiest

Door Redactie
Waarom Meghan Markle vaak voor roze kiest

Waarom draagt Meghan Markle toch altijd roze kleding? Ze wordt namelijk vaak gespot in kleding in zachtroze tinten. Daar is een reden voor, weet Daily Mail.

Vóórdat Meghan Markle met prins Harry getrouwd was, verscheen ze gerust in een spijkerbroek, een zwarte pantalon of een zwart jurkje. Maar bij het tuinfeest van prins Charles, bij de verjaardagsparade voor koningin Elizabeth en bij de ceremonie voor jonge leiders op Buckingham Palace deze week, droeg ze elke keer zachtroze kleding.

Kalmerende werking

Volgens een expert heeft dit niets met het zomerse seizoen te maken, maar met de kalmerende werking die er van de kleur uitgaat. 'Het aantal verplichtingen dat Meghan heeft sinds ze officieel lid is van het koninklijk huis, is zenuwslopend. En omdat het zachtere roze erg rustgevend werkt op de drager, is dat het perfecte tegengif.'

Romantische kleur

Maar de psychologe heeft nog een verklaring: 'Het is ook een romantische kleur. Onbewust wil ze communiceren dat ze nog steeds hartstikke verliefd is. Gezien de lichaamstaal tussen haar en prins Harry, verbaast me dat niets.'

Waarom Meghan Markle vaak voor roze kiest

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Waarom Meghan Markle vaak voor roze kiest

Beeld: ANP, Hollandse Hoogte | Bron: Telegraaf