• Royals

Waarom Kate Middleton waarschijnlijk niet de peettante wordt van Pippa's zoon

Door Redactie
Waarom Kate Middleton waarschijnlijk niet de peettante wordt van Pippa's zoon

Prinses Charlotte en de prinsjes Louis en George; alle kids van Kate Middleton en prins William zijn gedoopt. En allemaal hebben ze een peettante én een peetoom. Je zou denken dat Kate’s zus Pippa en haar man James Matthews daar de aangewezen personen voor zouden zijn, maar niets is minder waar.

Om diezelfde (doodsimpele) reden worden Kate en William waarschijnlijk zelf ook geen peettante en -oom van Arthur, het zoontje van Pippa en James.

Enige tante

Volgens de Kerk van Engeland waak je als peter en meter over de spirituele ontwikkeling van een kind als de ouders iets overkomt. Voor prinses Charlotte, prins Louis en prins George hebben een handjevol goede vrienden en familieleden de belangrijke taak gekregen. Pippa en James vielen buiten de boot. De reden is simpel: als oom en tante brengen ze al veel tijd met de kinderen door. Royaltyverslaggever Claudia Joseph legt uit: 'Pippa is hun enige tante en prins Harry één van de twee ooms, dus ze spelen al een belangrijke rol in het leven van Charlotte, Louis en George.'

Kleine Arthur

Grote kans dus dat ook William en Kate geen peter en meter van Arthur worden, de zoon van Pippa en James. Als hij al gedoopt wordt, want dat is nog niet bekend. Misschien is de kleine man zelfs al gedoopt. Los van twee peetouders, heeft Arthur er in ieder geval al wél twee superlieve neefjes en een nichtje bij. En er is er natuurlijk ook nog een op komst!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: redactie Libelle | Beeld: ANP