• Royals
  • Britse Royals

Waarom Kate en Meghan worden genegeerd in The Crown

Door Redactie
Waarom Kate en Meghan worden genegeerd in The Crown

Hoewel miljoenen kijkers genieten van The Crown, zijn de Britse royals allerminst te spreken over de succesvolle Netflix-serie. Scenarioschrijver Peter Morgan broedt echter alweer op een nieuw seizoen, waarin opmerkelijk genoeg geen plaats is voor hertoginnen Kate en Meghan.

In alweer het vierde seizoen van The Crown wordt vooral het turbulente liefdesleven van prins Charles en prinses Diana belicht. Terwijl de fans  handenwrijvend kijken naar de echtelijke ruzies van het stel, dat wordt vertolkt door Josh O’Connor en Emma Corrin, en Charles’ buitenechtelijke affaire met Camilla Parker Bowles (gespeeld door Emerald Fennell), zijn de Britse royals niet te spreken over de Netflix-serie.

Volgende seizoen

Scenarioschrijver Peter Morgan trekt zich weinig aan van de kritiek van de royals. Hij is alweer druk bezig met de volgende seizoenen. Volgens bronnen focust seizoen vijf zich op de scheiding van Charles en Diana en haar tragische dood. Anderen beweren dat in seizoen zes de hertoginnen Kate en Meghan aan bod komen, maar volgens Peter Morgan is dat niet het geval. ‘Meghan en prins Harry zitten midden in hun reis en ik weet niet wat er met hun huwelijk gaat gebeuren, hoe hun liefdesreis eindigt,’ zegt hij in The Hollywood Reporter. Op de vraag waarom ook Kate haar opwachting niet zal maken, antwoordt hij: ‘Liever schrijf ik over dingen die minstens twintig jaar geleden zijn gebeurd. Dan heb je genoeg afstand om iets echt te begrijpen, en om iemands rol en de relevantie ervan in kaart te brengen.’ 

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Waarom Kate en Meghan worden genegeerd in The Crown

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.