• Royals

'Vrienden prins Charles woedend om The Crown'

Door Redactie
'Vrienden prins Charles woedend om The Crown'

Vrienden van prins Charles schijnen niet blij te zijn met het nieuwe seizoen van The Crown. De Netflix-serie zou 'trollen met een Hollywood-budget', schrijft Mail Online.

Het nieuwe seizoen van de populaire serie over het Britse koninklijk huis kwam 15 november op de streamingdienst. Er was veel om te doen, omdat ook Diana haar intrede in dit seizoen zou doen. De vrienden van de oudste zoon van koningin Elizabeth hebben nu een 'zinderende aanval op de show losgelaten', schrijft de website.

'Geen rekening gehouden met gevoelens betrokkenen'

'Dit is drama en amusement voor commerciële doeleinden, zonder rekening te houden met de feitelijke betrokkenen die hiermee uitgebuit worden', zou een bron aan de website hebben verteld. 'In dit geval gaat het over dingen die 25 of 30 jaar geleden in zeer moeilijke tijden zijn gebeurd.' De makers zouden volgens de bron geen rekening met de gevoelens van de betrokkenen hebben gehouden. 'Dat is niet juist of eerlijk, vooral niet als zoveel dingen die worden afgebeeld niet de waarheid vertegenwoordigen.'

'Grote bezorgdheid binnen koninklijke familie'

Het huwelijk van Prins Charles met de overleden prinses Diana komt in de serie voorbij, evenals Diana's worsteling met boulimia en Charles' affaire met Camilla Parker Bowles, met wie hij nu getrouwd is. Het nieuwe seizoen zou voor 'grote bezorgdheid' binnen de koninklijke familie hebben gezorgd.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.