• Royals
  • Britse Royals

Voormalig beste vriendin waarschuwt voor Meghan Markle

Door Redactie
meghan markle exen

Meghan Markle en Ninaki Priddy waren als zusjes voor elkaar. Maar op dit moment spreken ze elkaar niet. Na dertig jaar vriendschap doet Ninaki een behoorlijk boekje open over haar voormalige vriendin. 

Roem

Nu de Hollywoodactrice in het huwelijksbootje stapt met prins Harry, wil Ninaki haar verhaal doen over Meghan. Ze vertelt aan Meghan dat ze tientallen jaren een hechte vriendschap hadden, en vanaf het begin betrokken was bij Meghans eerste huwelijk met Trevor Engelson. Dat was ook meteen de reden waarom de vriendschap stukliep. Volgens Ninaki veranderde Meghan door alle roem die ze kreeg door haar rol in Suits. Plotseling zette de actrice haar man aan de kant en dat was ook het einde van de vriendschap. 

Kil

De voormalig beste vriendin van Meghan zegt haar verhaal niet te doen uit woede, maar verdriet. "Ze is heel strategisch in de manier waarop ze vriendschappen onderhoudt. Als ze eenmaal beslist dat je geen deel van haar leven meer uitmaakt, kan ze echt kil zijn," aldus Ninaki tegen Daily Mail. "Ik heb er echt om gerouwd. Maar het was de juiste beslissing."

Waarschuwing

Ninaki wil bovendien waarschuwen voor Meghan. De Hollywoodactrice claimde dat ze prins Harry 'niet echt' kende voor ze met elkaar uitgingen, maar daar is volgens haar niks van waar. "Ze had een boek over prinses Diana en zelfs toen ze samen was met Trevor vertelde ze me vaak dat ze voor een tijdje in Londen wilde gaan wonen. Een van haar favoriete films was The Princess Diaries, over een gewoon meisje dat een prinses blijkt te zijn."

Voormalig beste vriendin waarschuwt voor Meghan Markle

Beeld: ANP