• Liefde
  • Oranjes

Voor Juliana Guillermo geen protocol, schijnwerpers of verplichtingen: dochter prinses Christina kiest voor geheim leven in Italië

Door Redactie
Voor Juliana Guillermo geen protocol, schijnwerpers of verplichtingen: dochter prinses Christina kiest voor geheim leven in Italië

Slechts heel zelden verschijnt Juliana Guillermo in het openbaar. De laatste keer was twee jaar geleden, tijdens de uitvaart van haar moeder prinses Christina. Juliana leidt met haar gezin liever een leven in alle anonimiteit, ver weg van het hof.

Dat prinses Christina haar dochter bijna 40 jaar geleden de naam Juliana gaf, kon voor niemand echt een verrassing zijn. Christina was het zorgenkindje en de absolute lieveling van haar moeder, koningin Juliana. Hun band was warm. Christina op haar beurt had een zeer hechte relatie met haar eigen kinderen, die onderling ook close zijn.

Uitvaart

Tijdens de uitvaart van prinses Christina op 22 augustus 2019 liepen Juliana en haar twee broers Bernardo en Nicolás innig gearmd en diepbedroefd voorop in de kleurrijke uitvaartstoet. Het afscheid van de geliefde prinses, die een paar dagen eerder op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker overleed, gaf het publiek een klein inkijkje in het leven van Juliana.

Kinderen

Zo was tijdens de uitvaart duidelijk te zien dat Juliana, die geen lid is van het Koninklijk Huis, vlak daarvoor bevallen was. Omdat ze net als haar partner Tao Bodhi, met wie ze al jaren samen is maar niet getrouwd, haar privéleven zoveel mogelijk afschermt, was de geboorte van dat kindje alleen in kleine kring bekendgemaakt. Tao had een maand eerder wel een profielfoto op Facebook geplaatst van twee kleine jongetjes met een pasgeboren baby erbij, maar schrok wellicht van de aandacht voor die foto, want hij is inmiddels niet meer te vinden. Bekend was dus al dat prinses Beatrix’ nichtje drie jonge kinderen heeft, en op de uitvaart van prinses Christina stonden hun namen op de linten van een rouwboeket: Kai, Numa en Aida. Ook de naam van Tao stond op een lint, maar of hij aanwezig was, is niet duidelijk. Als dat het geval was, liep hij achteraan en werd hij niet opgemerkt door de aanwezige fotografen.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.