Vindt Amalia het ware geluk onder de Spaanse zon?

Prinses Amalia (19) is de afgelopen maanden opvallend vaak in Madrid gesignaleerd. Zo werd ze onder meer vóór haar eerste officiële bezoek aan de Nederlandse Antillen in de Spaanse hoofdstad gespot met moeder Máxima, en ruim een week na haar bezoek aan het Caribische gebied dook ze op in een nachtclub in de Madrileense wijk Recoletos.

Prinses Amalia

‘Tot in de vroege uurtjes maakte de kroonprinses – geflankeerd door beveiligers – lol met een groep vrienden, waaronder Nederlanders en Spanjaarden,’ aldus ooggetuigen tegen Vanitatis, het magazine van het Spaanse dagblad El Confidencial.

Volgens het dagblad reist onze kroonprinses met regelmaat af naar Spanje omdat ze daar meer vrijheid zou kunnen genieten dan in Nederland.

Nieuw geluk

Volgens de Spaanse krant El Nacional bezoekt Amalia hun land echter niet alleen frequent vanwege ‘meer vrijheid en anonimiteit’, maar ook omdat ze een vriendje zou hebben in Madrid. Indien de verhalen op waarheid zijn gebaseerd, dan zal iedereen Amalia dit nieuwe geluk gunnen. Vorig jaar strandde haar relatie met de Duitse miljonairszoon Isebrand Kaldewei, nadat de twee eerder op liefdesreis waren geweest naar New York, waar ze samen gespot werden op de Brooklyn Bridge. En hoe leuk zou het zijn als Amalia – net als haar ouders – het ware liefdesgeluk zou vinden in Spanje!

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.