• Royals

Vierde kindje voor Kate en William? 'Grote droom voor hertogin'

Door Redactie
Vierde kindje voor Kate en William? 'Grote droom voor hertogin'

William en Kate hebben drie prachtige kinderen, maar toch zou hun gezin nog niet compleet zijn. Tenminste, als het aan Middleton ligt dan. De hertogin zou nog maar wat graag beginnen aan gezinsuitbreiding.

Met een vierde kindje zou Kate een van haar grootste dromen in vervulling zien gaan, zo meldt Us Weekly. Maar haar echtgenoot had wel nog wat overtuiging nodig. 'De gedachte om een vierde kind te krijgen was overweldigend', aldus bronnen.

Vierde kind

Maar het zou zomaar kunnen dat er binnenkort een broertje of zusje bijkomt voor zijn kroost. Kate's verlangen voor een vierde kind zou de prins geïnspireerd hebben. 'Bovendien houdt hij van en waardeert hij de veilige gezinssetting die hij vroeger zelf niet heeft gehad.' Middleton zou vooral haar dochtertje Charlotte nog een zusje willen geven, mede door haar eigen goede band met Pippa. 'Ze wil dat Charlotte dezelfde fijne ervaring heeft: om op te groeien met een zusje om in vertrouwen te nemen en om op te letten.'

Gezinsuitbreiding

Met een voedingsrijk dieet hoopt Kate haar lijf voor te bereiden op de zwangerschap. Toch kan de hertogin zich op gaan maken voor een heftige tijd: tijdens het dragen van zowel George, Charlotte als Louis had ze last van hyperemesis gravidarum. Hierbij was ze extreem misselijk en vrouwen die hier last van hebben, kunnen soms tot wel zestig keer op een dag moeten overgeven. Middleton moest dan ook opgenomen worden in het ziekenhuis tijdens haar eerste twee zwangerschappen. 

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.