• Oranjes

Verontrustende berichten rond Máxima’s halfzus Dolores

Door Redactie
Verontrustende berichten rond Máxima’s halfzus Dolores

Onlangs beweerden bronnen dat het niet goed zou gaan met Maria, de halfzus van koningin Máxima. Ze zou kampen met stemmen in haar hoofd en  achtervolgingswaanzin. Nu is het Máxima’s andere halfzus Dolores die publiekelijk bizarre boodschappen tentoonspreidt.

Máxima’s zorgen om haar zussen zijn nog niet voorbij. Onlangs vertelden bronnen aan het Duitse Neue Post dat ze vreesden dat Maria (64), de oudere halfzus van onze koningin, kampt met stemmen in haar hoofd en achtervolgingswaanzin. Feit was dat Maria op social media een aantal verontrustende boodschappen achterliet. Zo plaatste ze een serie foto’s op haar Instagrampagina die een donkere gemoedstoestand suggereerden. Het leek erop alsof ze wilde uitdrukken dat ze aan het verdrinken was in bepaalde problemen en dat het water haar letterlijk en figuurlijk aan de lippen stond.

Zorgen

De heftige uitingen zouden bij Máxima tot de nodige zorgen leiden. Eerder maakte ze van dichtbij mee wat mentale problemen met iemand kunnen doen. Haar jongere zusje Inés beroofde zichzelf twee jaar geleden van het leven. De recente boodschappen van haar andere halfzus Dolores (55) op internet zouden Máxima in verlegenheid brengen. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.