Van kleine royal tot volwassen gravin: zo zag Eloise er vroeger uit

Door Redactie
eloise vroeger

Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft de laatste tijd steeds meer bekendheid gekregen. De 18-jarige gravin is afgelopen zomer begonnen met studeren en geniet volop van haar nieuwe leven in Amsterdam. Het wordt daarom tijd voor een terugblik: zo zag Eloise er vroeger uit.

Eloise Sophie Beatrix Laurence van Oranje-Nassau van Amsberg – ja, dat is haar volledige naam – werd op 8 juni 2002 geboren. Ze is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix. Hoewel haar ouders prins en prinses zijn, is Eloise dat niet. Ze is geen prinses, maar gravin.

Dit was Eloise vroeger

Dus hoe zag de jonge gravin eruit toen ze nog klein was? We doken het archief in om daarachter te komen. Het resultaat is een leuk kiekje uit de oude doos. Uit 2005 om precies te zijn, tijdens de doop van nichtje prinses Alexia in de Dorpskerk in Wassenaar. Eloise was toen drie jaar oud. Met haar ene hand houdt ze mama Laurentien vast, terwijl we in haar andere hand een roze tasje zien.

Bekijk hieronder het lieve beeld van hoe Eloise vroeger was:

Van kleine royal tot volwassen gravin: zo zag Eloise er vroeger uit

Studentenleven

Eloise is afgelopen zomer in Amsterdam aan het studentenleven begonnen. Daar is ze gestart met de hotelschool. Voor de 18-jarige gravin kwam er een droom uit toen ze werd toegelaten. Naast haar studie is ze ook druk met haar Instagram-account, dat ze wil uitbouwen tot een groot platform. Inmiddels heeft ze al bijna 200.000 volgers, wat haar een invloedrijke ‘gravinfluencer’ maakt.

Gelukkig in de liefde

Ondanks alle drukte met haar studie en Instagram heeft Eloise ook nog tijd voor de liefde. In een interview met YouTube-fenomeen Robbert Rodenburg vertelt ze: ‘Op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand. Het is leuk ja, maar ik noem hem nog niet mijn vriend.’ Maar kennelijk ziet Eloise toch meer in hem, want ze heeft hem thuis al voorgesteld aan haar ouders.

Beeld: Peter Smulders, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.