Van Eloise tot Griekse prinsen: déze royals kun je gewoon volgen op Instagram

Royals staan erom bekend niet bepaald veel te delen van hun privéleven. Toch zijn er een aantal die bewust de spotlight opzoeken.

Door Redactie
royals op instagram

Op Instagram dan, door leuke kiekjes te posten uit hun dagelijkse leven. Story zet ze voor je op een rijtje: déze royals op Instagram kun je gewoon volgen.

Als we het over royals op Instagram hebben, denken we meteen aan onze eigen gravin Eloise van Oranje, die met ruim 320.000 volgers een heuse 'gravinfluencer' is. Maar Eloise is niet de enige: er zijn meer royals op Instagram die privéfoto's delen. Dit zijn de leukste.

Royals op Instagram

Van het glamoureuze nichtje van Diana tot de knappe prinsen (én prinses) van Griekenland: deze royals zijn gewoon te vinden op Instagram.

Gravin Eloise van Oranje

Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft afgelopen jaar steeds meer bekendheid gekregen. De 20-jarige gravin is twee jaar geleden begonnen met haar studie in Amsterdam. Naast studeren is Eloise ook druk met haar Instagram-account, dat ze wil uitbouwen tot een groot platform. Inmiddels heeft ze al ruim 320.000 volgers!

Prinses Eugenie

Ook prinses Eugenie (32), de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson en het nichtje van prinsen William en Harry, heeft een Instagram-account. Eugenie deelt zowel beelden van koninklijke evenementen als privékiekjes en foto's van vroeger. Zus Béatrice (34) zit ook op Instagram, maar haar profiel staat op privé. Op Eugenie's account laat ze toch af en toe haar gezicht zien.

Prinses Maria Olympia van Griekenland

De 26-jarige prinses Maria Olympia is de dochter van prins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland. De Griekse prinses is een echte socialite en is vaak te zien op feestjes. Ook heeft ze op de catwalk gestaan bij Dolce & Gabbana en deed ze een fotoshoot voor de Spaanse Harper's Bazaar.

Lady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer is het 32-jarige nichtje van prinses Diana, dus ze is geen officiële royal. Dat maakte het voor haar mogelijk om een carrière in de mode te beginnen. Kitty werkt als model. Zo liep ze op de catwalk van Dolce & Gabbana en heeft ze in meerdere internationale modebladen gestaan. Op Instagram deelt de Britse haar avonturen in de modewereld.

Prinses Mabel van Oranje

Niet alleen Eloise, maar ook andere Nederlandse royals hebben Instagram ontdekt. Zo ook prinses Mabel (54), die haar account gebruikt voor haar activistische en filantropische werkzaamheden. Maar ze deelt niet alleen maar werkgerelateerde kiekjes. De prinses post ook veel privéfoto's, van natuurbeelden tot selfies.

Prins Achileas-Andreas van Griekenland

Prins Achileas-Andreas is de jongste zoon van prins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland. De 22-jarige prins is een hit op Instagram en met zijn knappe uiterlijk krijgt hij genoeg aandacht. Hij studeer(de) aan NYU en is zo nu en dan op televisie te zien. Zo speelde hij een gastrol in The Bold and the Beautiful. Ook broer Constantine-Alexios zit op Instagram, maar is niet heel actief.

Lady Amelia Windsor

Ze mag dan verre familie zijn van prinsen William en Harry, Lady Amelia Windsor (of voluit: Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor) is onderdeel van de Britse koninklijke familie én actief op Instagram. De 27-jarige societydame is model en een graag geziene gast op mode-evenementen. Op Instagram plaatst de royal veel kunst, selfies en foto's van dieren.

Pauline Ducruet van Monaco

Pauline Ducruet (28) is de dochter van Stéphanie van Monaco, en dus een kleindochter van Grace Kelly. Dat de jonge royal over net zoveel stijl en elegantie als haar voorouders beschikt, mag duidelijk zijn. Zo heeft Pauline een paar jaar geleden haar eigen modebedrijf Altered Designs opgericht. Daarvan deelt ze regelmatig leuke beelden op Instagram.

Bron: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!