Uit Koninklijke Kringen: Top 3 romantische huwelijksaanzoeken

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: Top 3 romantische huwelijksaanzoeken

De tijd dat een koninklijke verloving een politieke en economische handeling was, ligt ver achter ons. Tegenwoordig viert ook in de hoogste kringen de liefde hoogtij.

1. Willem-Alexander en Máxima

Willem-Alexander en Máxima waren op de hofvijver van Huis ten Bosch aan het schaatsen, toen de nerveuze (toen nog) kroonprins naar de kant kluunde om champagne en rozen uit een struik te halen. Een verkleumde Máxima zei geen ‘ja’, ze schrééuwde het.

2. William en Kate

William had de verlovingsring al drie weken in zijn rugzak voordat hij in 2010 Kate Middleton tijdens een reis door Kenia ten huwelijk vroeg. Dat de ring ooit toebehoorde aan zijn moeder Diana, maakte het moment extra bijzonder.

3. Friso en Mabel

De in 2013 overleden prins Friso leek altijd een beetje nors, maar intimi roemden zijn warmte en gevoel voor humor. Hij vroeg zijn grote liefde Mabel in 2003 in een wit Mexicaans kostuum ten huwelijk, waar ze erg om moest lachen. Rozen en champagne mochten ook hier niet ontbreken.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.