• Royals
  • Oranjes

Uit Koninklijke Kringen: Top 3 bevriende royals

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: Top 3 bevriende royals

Als je blauw bloed hebt, is het fijn om vrienden te hebben die net als jij een koninklijk leven leiden. Niemand anders begrijpt immers écht hoe jouw bestaan eruitziet en welke uitdagingen je tegenkomt.

1. Beatrix en Margrethe

Prinses Beatrix en koningin Margrethe van Denemarken zijn generatiegenoten en al vele decennia goede vriendinnen. Ze zoeken elkaar waar mogelijk op, en Margrethe is peetmoeder van Willem-Alexander. Die laatste heeft door de warme banden een hechte vriendschap met Margrethe’s oudste zoon Frederik ontwikkeld.

2. Mathilde en Máxima

Onze koningin Máxima kan het zeer goed vinden met haar Belgische collega Mathilde. Ze vinden elkaar vooral in hun voorliefde voor mode. De koninginnen hebben dezelfde smaak en bestellen veel kleding bij modehuis Natan. Het is al meerdere keren voorgekomen dat ze tegelijkertijd (vrijwel) hetzelfde droegen.

3. Prins Bernhard en de sjah van Perzië

Zowel prins Bernhard als Mohammad Reza Pahlavi, de sjah van Perzië (het huidige Iran) is inmiddels overleden, maar bij leven waren ze goede vrienden van elkaar. Ook hun echtgenotes Farah Diba en Juliana gingen hartelijk met elkaar om.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.