• Royals

Uit Koninklijke Kringen: Neemt Caroline Ernst August terug?

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: Neemt Caroline Ernst August terug?

Prinses Caroline van Monaco en Ernst August von Hannover leven al sinds 2009 apart van elkaar. Is er nog een kans dat Ernst en Caroline bij elkaar komen? 

Ernst August von Hannover antwoordde enthousiast ‘Ja!’ toen de rechter – hij zou geweld tegen de politie hebben gebruikt – hem vroeg of hij getrouwd was. De schandaalprins en prinses Caroline van Monaco leven al sinds 2009 gescheiden en hebben geen contact. Volgens het Duitse magazine Bunte zeggen Caroline’s vertrouwelingen dat zij opmerkelijk genoeg niet afwijzend zou staan tegenover een verzoening. Ernst August zou dan wel moeten veranderen. Hij moet van de rechter in psychotherapie en mag de komende drie jaar geen druppel alcohol drinken, en dat vergroot volgens Buntezijn kansen om bij Caroline terug te keren.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.