• Royals
  • Oranjes

Uit Koninklijke Kringen: Koninklijke klonen

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: Koninklijke klonen

Sommige koninklijke (jonge)dames lijken zo op hun moeder dat ze bijna gekloond lijken.

  • Charlotte Casiraghi

    Je moet soms even twee keer knipperen wanneer je een foto van de beeldschone Charlotte Casiraghi ziet; ze is het evenbeeld van haar moeder Caroline van Monaco in haar jonge jaren. Misschien zijn de kaken van Charlotte ietsje hoekiger, maar dat lijkt dan ook het enige verschil. 

  • Victoria van Zweden

    Met haar donkere lokken en dito wenkbrauwen lijkt kroonprinses Victoria van Zweden als twee druppels water op haar moeder toen zij jong was. Koningin Silvia heeft in de afgelopen jaren echter behoorlijk wat laten sleutelen aan haar gezicht, dus tegenwoordig is de gelijkenis iets minder.

  • Alexia

    Vooral op foto’s van een jonge Máxima is te zien hoezeer haar middelste dochter Alexia op haar lijkt. Amalia is qua uiterlijk een echte Oranje, maar Alexia is een regelrechte kopie van haar moeder. En dat lijkt ze elke dag meer te worden.

Beeld: Brunopress 

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.