Uit Koninklijke Kringen: Eindelijk confirmatie prins Christian

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: Eindelijk confirmatie prins Christian

De confirmatie van de Deense erfprins Christian werd door corona al een paar keer uitgesteld. De nieuwe datum is 15 mei. 

Binnen de Lutherse kerk, waartoe veel Scandinavische royals behoren, is de confirmatie een zeer belangrijk moment. Eerder zagen we in Noorwegen al hoe dat bij bijvoorbeeld prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus gevierd werd. De confirmatie van de Deense erfprins Christian werd door corona al een paar keer uitgesteld, maar nu is er dan eindelijk een definitieve nieuwe datum geprikt. Op 15 mei gaat het gebeuren. Of zijn koninklijke peetouders, onder wie kroonprins Haakon van Noorwegen en kroonprinses Victoria van Zweden, met de huidige maatregelen aanwezig mogen zijn, is nog maar de vraag.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.