• Royals
  • Oranjes

Uit Koninklijke Kringen: De meest opvallende Alexia-momenten

Door Redactie
Uit Koninklijke Kringen: De meest opvallende Alexia-momenten

Volgende week wordt de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima alweer 15 jaar. Alexia is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige jonge vrouw, maar is beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. We zetten haar meest opvallende momenten op een rij.

1. De zwaai

In 2016 werd het de toen 11-jarige Alexia op Koningsdag te veel. Na een paar uur was ze wel klaar met al dat zwaaien. Met een ongeïnteresseerde grimas en een ‘whatever’-gebaar maakte ze duidelijk dat voor haar de lol eraf was. Het filmpje van deze zwaai maakte de tongen los en ging viraal.

2. Lech

Vlak voor de coronacrisis genoot het koninklijk gezin nog van een skivakantie in het Oostenrijkse Lech. Tijdens het jaarlijkse foto-uurtje werd Alexia gefotografeerd in de sleeplift toen een van haar skistokken viel. Het woord dat ze drie keer achter elkaar zei, was niet bepaald koninklijk. Het moment is ook op video vastgelegd en dat filmpje werd in Nederland veelvuldig bekeken.

3. Instagram

Ai ai ai. Waarschijnlijk hebben Willem-Alexander en Máxima een hartig woordje met hun dochter gesproken toen eerder deze maand een foto op Instagram verscheen waarop te zien was dat de 14-jarige Alexia met vriendinnen zat te roken. Ongetwijfeld waren Alexia’s bewakers allang op de hoogte van deze slechte gewoonte, maar de koning en koningin hebben uitdrukkelijk laten weten dat die niets hoeven door te brieven tenzij de veiligheid van de prinsessen in het geding komt.

Beeld: Getty Images

Dit artikel komt uit Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Uit Koninklijke Kringen: De meest opvallende Alexia-momenten

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.