• Royals
  • Britse Royals

'Thomas Markle is nooit ziek geweest tijdens royal wedding'

Door Redactie
'Thomas Markle is nooit ziek geweest tijdens royal wedding'

De vader van Meghan Markle is wéér in opspraak. Hij zou namelijk helemaal niet in het ziekenhuis hebben gelegen ten tijde van de royal wedding...

Markle kon in mei niet aanwezig zijn, omdat hij een hartoperatie moest ondergaan. Aan TMZ zei hij daarover: 'De artsen moeten opereren om een blokkade te verhelpen, schade te herstellen en een stent te plaatsen.' Een flinke domper voor Meghan, die het toen alleen moest doen met haar moeder. 

Nooit ziek

Een goede kennis van Meghan vertelt nu dat hier niets van waar is. Een operatie aan zijn hart heeft nooit plaatsgevonden. 'Hij moest een goede reden hebben om afwezig te kunnen zijn tijdens de bruiloft na het paparazzi-schandaal. Op deze manier kon hij kritiek en nog meer schaamte voorkomen.' Ook heeft DailyMail contact opgenomen met het ziekenhuis waar hij opgenomen zou zijn. Geen enkele Thomas Markle zou hier ingecheckt zijn... Arme Meghan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

'Thomas Markle is nooit ziek geweest tijdens royal wedding'

Bron: Grazia | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)