Te schattig: prinses Charlotte heeft eerste schooldag

Door Redactie
Te schattig: prinses Charlotte heeft eerste schooldag

Het moment is eindelijk aangebroken: prinses Charlotte heeft vandaag haar eerste schooldag. Een spannende dag voor de kleine meid, ondanks dat haar grote broer George ook al hier lessen volgt.

Charlotte geeft lief een handje aan de directeur en steekt eigenwijs als altijd weer bijna haar tong uit. Wat een zoete beelden!

Vergezellen

De directeur van de school is maar wat blij dat Charlotte hen komt vergezellen. 'We zijn blij dat de hertog en hertogin van Cambridge hebben besloten dat prinses Charlotte zich bij haar oudere broer bij Thomas’s Battersea zal voegen', zei deze eerder. Charlotte gaat naar het Thomas's Battersea in Londen.

Ballet

Op deze particuliere school wordt naast de gewone vakken ook veel aandacht gegeven aan andere vormen van ontwikkeling. Zo krijgen de kinderen Frans, schrijven, tekenen, computerwetenschappen, kunst, muziek, theater en ballet. Daarnaast zijn ze regelmatig buiten het klaslokaal te vinden voor de natuurles, want hiervoor gaan de leerlingen lekker het bos in. Daar zal mama Kate vast blij mee zijn!

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Te schattig: prinses Charlotte heeft eerste schooldag

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.