• Royals

Story-bron weet het zeker: ‘Prins Harry onthult overspelschandaal van zijn broer’

Door Redactie
Story-bron weet het zeker: ‘Prins Harry onthult overspelschandaal van zijn broer’

Volgens een medewerker van Netflix, waar prins Harry onder contract staat, zal de prins op korte termijn een bom doen ontploffen in Buckingham Palace. Hij zal alles onthullen over de overspelaffaire van zijn broer William, iets wat Harry hem enorm kwalijk neemt.

Prins Harry (36) en zijn Meghan (39) onder-tekenden vorig jaar september een meerjarig megacontract met Netflix, en dat leverde het stel volgens bronnen zo’n 150 miljoen euro op. Het is de bedoeling dat het paar verschillende soorten programma’s gaat maken voor de streamingdienst, van kinderprogramma’s tot fictieseries.

Overspel

Heel smeuïg klinken die plannen niet. Een medewerker van Netflix onthult echter in Story dat Harry en Meghan een realityserie gaan maken, die in Buckingham Palace absoluut voor rondvliegend servies zal zorgen. ‘Er is niet voor niets zoveel geld aan Harry en Meghan betaald. Voor de camera heeft Harry uitspraken gedaan die wereldwijd voor opschudding zullen zorgen. Hij vertelt heel veel, waaronder de reden van zijn verstoorde relatie met zijn broer William. Dat zit allemaal heel anders dan men dacht. William zou namelijk vreemdgegaan zijn, en Harry wist daarvan. Dat moest hij natuurlijk voor zijn schoonzus Kate verborgen houden. En dat vond hij lastig, want Harry en Kate hadden altijd een hechte band met elkaar. Overigens waren Kate en William ook erg close met Meghan. Althans, dat zegt Harry. Maar door dat hele gebeuren is Harry’s relatie met William behoorlijk bekoeld.'

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 02 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.