• Britse Royals

Serena Williams doet boekje open over organiseren babyshower Meghan

Door Redactie
Serena Williams doet boekje open over organiseren babyshower Meghan

Geheel tegen alle Britse tradities in vloog Meghan voor haar babyshower naar Amerika. Niemand minder dan goede vriendin Serena Williams mocht dit feestje organiseren. De tennisster doet nu een boekje open over deze verantwoordelijke taak.

Aan Business Fashion laat Serena weten: 'Het plannen van zoiets als deze babyshower is niet niks. Ik ben een perfectionist dus ik wilde dat alles tot in de puntjes geregeld was.' En of het dat was! Het feestje vond plaats in een chique hotel in New York en de grootste sterren stonden op de gastenlijst. Zo waren ook goede vriendin Amal Clooney en haar Suits-collega Abigail Spencer van de partij. 

Bloemschikken

Bij zo'n speciale babyshower hoort natuurlijk ook een bijzondere activiteit. Serena ging daarom voor een cursus bloemschikken. Hoe leuk! Ook genoten ze van een heerlijk stuk taart van een, hoe kan het ook anders, bekende kok. Dat het een over-de-top partijtje was, liet een van de gasten al eerder weten. 'Ik heb nog nooit zoiets gezien bij een babyshower. We mochten allemaal apart een boeket maken. Meghan had ervoor gekozen om deze boeketten via een speciale stichting te doneren. Dat was erg lief en laat zien wie Meghan is. Ze is aardig, gul en een heel lieve vriendin.'

Serena Williams doet boekje open over organiseren babyshower Meghan

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images