• Royals

Seksschandalen van royals

Door Redactie
Seksschandalen van royals

De storm rond het vermeende seksueel misbruik van de destijds minderjarige Virginia Giuffre door prins Andrew is nog lang niet gaan liggen. Het is niet het eerste seksschandaal met een royal in de hoofdrol.

1. Daniel Ducruet

Toen de toenmalige echtgenoot van prinses Stéphanie van Monaco in 1996 in een zeer compromitterende positie werd gesnapt, schokten die beelden de hele wereld. Foto’s waarop duidelijk te zien was hoe Daniel Ducruet zeer intiem was met stripteasedanseres Fily Houtteman, betekenden het einde van het huwelijk. 

2.  Sarah Ferguson

Sarah Ferguson steunt haar ex-man en beste vriend Andrew blind, misschien omdat ze zelf ook wat op haar kerfstok heeft? De pikante foto’s waarop de wereld kon zien hoe haar ‘financieel adviseur’ de tenen van Sarah kuste, luid-den het definitieve einde van Sarah’s huwelijk in. Hierna was ze jarenlang persona non grata aan het hof.

3. Carl Gustaf

Toen in 2010 een explosieve biografie over Carl Gustaf verscheen, kwamen er schokkende feiten naar boven die de Zweedse royals graag onder de pet hadden gehouden. Carl Gustaf zou naar een onbewoond eiland hebben willen vluchten met zijn minnares Camilla Henemark en een fervent bezoeker van seksclubs zijn geweest. 

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.